ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 4ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ– SUPER MARKET

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

4ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ– SUPER MARKET

 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ξενοδόχους και παραγωγούς/μεταποιητές Κρητικών προϊόντων ξεκίνησε η προετοιμασία για τη διεξαγωγή του 4ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET.

  Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός θα διεξαχθεί 21 & 22 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), σε μια προσπάθεια, αφενός να καλυφθούν οι ανάγκες της Κρητικής αγοράς από την ντόπια παραγωγή, αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

 Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Φόρουμ μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου μέχρι την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο τηλέφωνο 2810 247027, υπεύθυνος κ. Μιχάλης Σταματάκης, (Δευτέρα – Παρασκευή, από 08.00 έως 14.00).

  Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, θα καθοριστούν συγκεκριμένα ραντεβού ανάμεσα σε παραγωγούς/μεταποιητές και ξενοδόχους/ εκπροσώπους δικτύων διανομής- SUPERMARKET, στη διάρκεια των οποίων θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταλήξουν σε συμφωνία συνεργασίας.

  Το Φόρουμ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια Κρήτης και οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Κατά την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι συναντήσεις των παραγωγών αγροτικών και μεταποιημένων Κρητικών προϊόντων με τους ξενοδόχους και τη δεύτερη ημέρα με τους εκπροσώπους των δικτύων διανομής – SUPERMARKET. Επίσης φέτος για πρώτη φορά θα καταρτιστεί κατάλογος προμηθευτών και θα λειτουργήσει παρατηρητήριο προϊόντων, στο οποίο θα καταγράφονται ανά μήνα οι ανάγκες των ξενοδοχείων σε συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να γνωρίζουν οι παραγωγοί ποια προϊόντα έχουν ζήτηση και σε ποιες ποσότητες και τιμές. 


Μεταφορτώστε το σχετικό  έντυπο εδώ