Ενημέρωση των δικαιούχων της Δράσης “E-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος” (Α & Β κύκλος) – Υποχρεώσεις Δημοσιότητας Δικαιούχων

Σας ενημερώνουμε για την έκδοση της με αρ. Πρωτ. 7123/20.12.23 (ΑΔΑ: 9Φ9ΖΗ-Β6Η)  Απόφασης με θέμα: Τροποποίηση της Πράξης «Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (Α’ & Β’ ΚΥΚΛΟΣ)», σύμφωνα με την οποία γίνεται μεταφορά της Πράξης προς συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Βάσει αυτής και με σκοπό την ορθή εφαρμογή των υποχρεώσεων δημοσιότητας στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού σας σχεδίου, θα πρέπει να προβείτε στις κάτωθι αντικαταστάσεις:

  • Αντικατάσταση των e-banner στο διαδικτυακό σας τόπο (site και e-shop), με τα αντίστοιχα του ΕΚT.

Για τη μεταφόρτωση των νέων αρχείων, πατήστε εδώ.

  • Αντικατάσταση της αφίσας που έχει τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο της επιχείρησης, σύμφωνα με τον Επικοινωνιακό Οδηγό ΕΣΠΑ 2014-2020, με την αντίστοιχη αφίσα που αναφέρει το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Για τη μεταφόρτωση των νέων αρχείων:

Για e-λιανικό (Α΄Κύκλο) πατήστε εδώ.

Για e-λιανικό (Β΄Κύκλο) πατήστε εδώ.

Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα οριζόμενα στο κεφάλαιο 14 «ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ» της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση «e-Λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (Α’ & Β’ ΚΥΚΛΟΣ)», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.