Ενημερωτικές εκδηλώσεις στα προγράμματα “Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” και “Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας”

Τα επιμελητήρια Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ σας προσκαλούν στην  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που συνδιοργανώνουν με θέμα:

  1. Τροποποίηση του οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων
  2. Παράταση της ολοκλήρωσης όλων των ενταγμένων έργων του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης µέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Ε.Π. Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν : 

  • την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης (Εμμ. Πορτάλιου 23).Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών προς τους Δικαιούχους των Προγραμμάτων, για την υλοποίηση των έργων τους.Η ενημέρωση για τα προγράμματα θα γίνει από στελέχη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
  • την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9).Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών προς τους Δικαιούχους των Προγραμμάτων, για την υλοποίηση των έργων τους. Η ενημέρωση για τα προγράμματα θα γίνει από στελέχη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
  • την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4).Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών προς τους Δικαιούχους των Προγραμμάτων, για την υλοποίηση των έργων τους.Η ενημέρωση για τα προγράμματα θα γίνει από στελέχη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
  • την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Λασιθίου (Ακτή Κουνδούρου 17 στον Άγιο Νικόλαο).Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών προς τους Δικαιούχους των Προγραμμάτων, για την υλοποίηση των έργων τους.Η ενημέρωση για τα προγράμματα θα γίνει από στελέχη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
 
Μεταφορτώστε τις προσκλήσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.